ФорумКалендарДопомогаПошукСписок користувачівГрупиЗареєструватисьВхід

Частка | Новые сообщения на форуме
Все мои сообщения | Сообщения без ответов | 
 

 Морозиво, желе, крем

Попередня тема Наступна тема Донизу 
АвторПовідомлення
FataMorgana

avatar

Кількість повідомлень : 217
Пункти профілю : 342
Репутація : 36
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Івано-Франківськ

СтворюватиТема: Морозиво, желе, крем   26/10/2014, 23:45
1

ЖЕЛЕ З ВЕРШКІВ #2


Востаннє редаговано FataMorgana (2/11/2014, 16:37); всього редагувалось 2 раз(и)
На початок Донизу
Переглянути профіль користувача
Ага



Кількість повідомлень : 132
Пункти профілю : 150
Репутація : 24
Дата реєстрації : 24.10.2014

СтворюватиТема: Re: Морозиво, желе, крем   2/11/2014, 09:39
2

Привіт! В п"ятницю старша доця попросила приготувати десерт, вони з дівчатами вирішили міні святкування Хелловіна організувати. Треба було на виніс. Ще раз переконалась у простоті і швидкості цього рецепту. А смак завжди радує.
Цього разу я виклала желе в одноразові пластмасові прозорі коробочки з кришечками. Вирізала з паперу трафарет: привида, кажана і ще якісь страшилки, і просто посипала какао, вийшло цікаво. І головне зручно на виніс. Але треба пам"ятати, що десерти з вершків, без холодильника, швидко псуються.
     
                                                             ЖЕЛЕ З ВЕРШКІВ
0.5 л  30% вершків                                     я завжди беру Ямницькі
1 ст.л. швидко розчинного желатину
цукрова пудра чи цукор                            до смаку
ванільний цукор                                         за бажанням
окріп 50-70мл
Збиваємо міксером вершки додаючи поступово цукор і ванільний цукор. Желатин заливаємо майже окропом  і дуже ретельно розмішуємо до розчинення. Повільно, тонкою цівкою,  вливаємо желатин, через ситечко в вершки,  одночасно збиваючи міксером. Ставимо на 3-5хв в морозилку, не забуваємо щоб сильно не застило. Витягуємо і знову збиваємо міксером. Перекладаємо в креманки і прикрашаємо. Ставимо в холодильник хоча б на 1 годину.

А можна взяти цей рецепт за основу і додати все, що підкаже наша фантазія і настрій: фрукти, сухофрукти, шоколад, замість окропу можна желатин розчинити в гарячому фруктовому сиропі(тоді зменшуємо за смаком цукор і пам"ятаємо, що колір желе зміниться).  Я іноді подвоюю порцію і використовую замість крему в бісквітні торти і тортики без випічки.
На початок Донизу
Переглянути профіль користувача
 

Морозиво, желе, крем

Попередня тема Наступна тема На початок 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Жіночий клуб ЄВА :: Євині посиденьки :: Наші рецепти смаколиків :: Десерти-