ФорумКалендарДопомогаПошукСписок користувачівГрупиЗареєструватисьВхід

Частка | Новые сообщения на форуме
Все мои сообщения | Сообщения без ответов | 
 

 Випічка несолодка

Попередня тема Наступна тема Донизу 
АвторПовідомлення
FataMorgana

avatar

Кількість повідомлень : 217
Пункти профілю : 342
Репутація : 36
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Івано-Франківськ

СтворюватиТема: Випічка несолодка   26/10/2014, 23:42
1

.
Імеритинські хачапурі #2
Пиріжки з капустою #3
"Равлики" зі смаком піци #4
Цибуляний пиріг #5


Востаннє редаговано FataMorgana (1/11/2014, 16:06); всього редагувалось 2 раз(и)
На початок Донизу
Переглянути профіль користувача
Honda
Admin
avatar

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

СтворюватиТема: Re: Випічка несолодка   29/10/2014, 17:09
2

Імеритинські хачапурі. Навчила подруга - грузинка, страва смачнюща.
 Вам знадобиться пів-літри кефіру, туди соди половинку чайної ложечки, розбовтати, туди солі трошки, ложку олії, муки скільки візьме - тісто м"якеньке, але до рук не липне. Ділимо на кульки, приблизно з невеличке яблуко. Не розкатуємо, просто руками розминаємо трошки, встередину кладемо натертий сулугуні чи бринзу солону. Защіплюємо як мішечок та розкатуємо скалкою як плацинду.
  Смажимо на гарячій сковорідці без олії з двох боків, гарячими добре змащуємо вершковим маслом.
Ось що виходить
На початок Донизу
Переглянути профіль користувача
Honda
Admin
avatar

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

СтворюватиТема: Re: Випічка несолодка   29/10/2014, 17:10
3

ПИРІЖКИ З КАПУСТОЮ.


Дуже смачні,пухкі і ніжні,завжди печу за цим рецептом і не тільки з капусткою, ай з варенням,рисом і яйцем і т.д.

1 стак. кефіру
1/2 стак. олії
1.п. сухих дріжджів (7-11гр.)
трохи масла, і солі до смаку
4 стак. муки.
Замісити тісто,щоб стало м"яке і пухке і не липло до рук,але спочатку з"єднати всі вологі інгредієнти підігрівши їх трішки, а до них вже просіяну муку з дріжджами ...Дати підійти, потім виліпити пиріжки ( начинка люба) в мене цього разу капустка тушкована( я тушкувала кислу і сиру разом з цибулькою і морквиною).Виліплені пиріжки залишити,щоб підійшли,як підійдуть змастити яйцем і випікати при 190 гр. 30 хв.
На початок Донизу
Переглянути профіль користувача
Honda
Admin
avatar

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

СтворюватиТема: Re: Випічка несолодка   29/10/2014, 17:12
4

"Равлики" зі смаком піци


Рецепт
Дріжджове тісто.:
2 стакана молока, або сироватки, або молоко пополам з водою, або кефіру
1,5ст л сухих дріжджів
2 ст.л цукру.
0,5 ст.л солі
150гр олії
Муки приблизно 5-6 стаканів.
Дріжджі розвести в рідині, додати 2ст.л муки, цукор і вимішати, дати опарі підійти хвилин 20-30 в теплому місці, далі до опари додаємо 4 стакани муки, всю олію. Сіль і замішуємо тісто в процесі замішування додаємо ще муки щоб тісто стало м’яке, еластичне, відставало від руки, сформована кулька з тіста має добре тримати форму, тісто не має бути дуже м’яке але і забите також недобре. Залишаємо тісто для підходу на 1-1,5год.
Окрім того томатний соус, твердий сир що добре плавиться, приправи свіжі чи сухі базилік, орегано або суміш італійських трав, часник сушений або часникова сіль.
Тісто яке вже добре підійшло розділити на дві частини, одну частину розкачати в прямокутник товщиною в 1,5см і шириною 20см по довжині яке вже ваше тісто вийде Намазати тісто соусом, густо посипати тертим сиром, посипати травми і сухим часником, згорнути в рулет, краще щоб він не був надто товстий, нарізати на шайби не ширші як 2-3см, викласти на застелений пергаментом протвінь і обов’язково змастити пергамент жиром. Даємо хвилин 15-20 підійти, і випікаємо хвилин 10-15 при температурі 180гр до гарного золотистого кольору.
З другою частиною тіста поступити так само.
Як варіант можна по соусу посипати дрібно порізаними ананасами і вареним курячим філе, але вже тоді трав багато не давати щоб солодкуватий смак не перебити.
На початок Донизу
Переглянути профіль користувача
Honda
Admin
avatar

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

СтворюватиТема: Re: Випічка несолодка   29/10/2014, 17:13
5

Цибуляний пиріг
2 стакани муки
250гр масла
0,5ч.л солі
0,5ч.л соди (порошок до печива)
5 ст.л сметани
Замісити тісто і покласти на холод на 3 години.
Для начинки 1 кг цибулі порізати тоненькими навпіл кружальцями, додати 1 ч.л солі, 1 ч.л цукру, поперчити, і тушити на рослинній олії до м’якості цибулі. Окремо збити міксером 4 яйця, 1 стакан сметани, 1 ч.л солі, пів чайної ложки червоного гострого перцю меленого, пів чайної ложки мускатного горіха меленого. Всю цю масу влити до цибулі. Не тушити
Тісто викласти в форму, зробити з тіста бортики. Цибулеву масу вилити на тісто розрівняти, посипати кмином і каперсами порізаними навпіл. Запікати в духовці 35 хв при температурі180 градусів. Їсти краще теплим з бульйоном або супом пюре, та навіть з чаєм смачно
На початок Донизу
Переглянути профіль користувача
Honda
Admin
avatar

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

СтворюватиТема: Re: Випічка несолодка   29/10/2014, 17:16
6

А піцу я печу за таким рецептом.  Розкачую тонко і виходить аж 2 великі)

Моя смачнюча піцерія;)

20 г дріжджів або 6 г сухих дріжджів
1/2 ч л цукру
4 с л теплої води
2 с л муки

Розчинити дріжджі і залишити на 10 хв.

Потім добавити 3 с л олії
1 ч л солі
225 мл теплої води
400 г муки
Замісити тісто і залишити на 1 год.
На змащене олією деко ставлю розкатане тісто, соус, начинка, сухі трави і печу при 180-190 градусах 25-30 хв
Тісто виходить хрустке і тонке
На початок Донизу
Переглянути профіль користувача
Спонсируемый контент




СтворюватиТема: Re: Випічка несолодка   
7

На початок Донизу
 

Випічка несолодка

Попередня тема Наступна тема На початок 
Сторінка 1 з 1

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Жіночий клуб ЄВА :: Євині посиденьки :: Наші рецепти смаколиків :: Випічка-