ФорумКалендарДопомогаПошукСписок користувачівГрупиЗареєструватисьВхід

Частка | Новые сообщения на форуме
Все мои сообщения | Сообщения без ответов | 
 

 Закуски

Попередня тема Наступна тема Донизу 
АвторПовідомлення
FataMorgana

avatar

Кількість повідомлень : 217
Пункти профілю : 342
Репутація : 36
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Івано-Франківськ

СтворюватиТема: Закуски   26/10/2014, 23:29
1

Капустка маринована з корейкою # 2
Баклажани на зиму без консервації #3
Аджика без термічної обробки #3


Востаннє редаговано FataMorgana (1/11/2014, 15:58); всього редагувалось 5 раз(и)
На початок Донизу
Переглянути профіль користувача
Honda
Admin
avatar

Кількість повідомлень : 406
Пункти профілю : 549
Репутація : 64
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Надвірна

СтворюватиТема: Re: Закуски   29/10/2014, 18:30
2

Закуска під горілочку, капустка маринована з корейкою:

Відварюємо капустку ,як на голубці, і кладемо в маринад,як для огірочків,кожен має свій перевірений рецепт маринаду...
маринуємо відварені і перерізані навпіл  обрізані від грубих частин листячка капустки УВАГА!!!!!залишаємо під тягарем на 3-4 дні,потім закручуємо в капусту корейську моркву і подаємо до столу.
На початок Донизу
Переглянути профіль користувача
FataMorgana

avatar

Кількість повідомлень : 217
Пункти профілю : 342
Репутація : 36
Дата реєстрації : 23.10.2014
Звідки : Івано-Франківськ

СтворюватиТема: Re: Закуски   31/10/2014, 15:30
3

Баклажани на зиму без консервації
-3 кг баклажанів
-300 г солодкого перцю
-300 г моркви
-300 г цибулі
-2 середні головки часнику
-2-3 гірких перчика
1 ст.л. меленого коріандру
Маринад
-1 склянка окропу
-0,5 скл. олії
-200 мл. оцту 9%
-6 ст.л. цукру
-2 ст.л. солі
Баклажани почистити, порізати соломкою, посолити, залишити на ніч. На наст.день відтиснути від соку, обсмажити в олії до ледь золотистого кольору, охолодити, додати потерту моркву (бажано на терці для корейської моркви), перець соломкою, півкільцями цибулю, подрібнений часник та спеції, залити маринадом гарячим. Коли охолоне - розклати в скляні банки, накрити капроновою кришкою. Зберігати в холодильнику до весни (якщо швидше не з"їсте).

Аджика без термічної обробки
-1 кг помідорів
-1 кг солодкого перцю
-10 великих зубчиків часнику
-200 г цукру
-3 ст.л. солі
-100 мл. оцту 9%
-2-5 стручки червоного гіркого перцю(можна замінити червоним меленим)
-1 ст.л. меленого чорного перцю
-коріандр, кориця, лавровий лист - за смаком
Овочі кидаємо у блендер і вжжжжик (або у м"ясорубку), додати сіль, цукор, оцет та спеції, добре розмішати і у скляні банки з гвинтовими кришками, зберігати у холодильнику

_________________
Keep Calm and Carry On
Фильм "О чём говорят мужчины"
Мне когда было 14 лет, я думал, что 40 лет — это так далеко, что этого никогда не будет. Или будет, но уже не мне. А вот сейчас мне практически 40, а я понимаю: действительно не будет... потому что до сих пор 14.
На початок Донизу
Переглянути профіль користувача
Спонсируемый контент




СтворюватиТема: Re: Закуски   
4

На початок Донизу
 

Закуски

Попередня тема Наступна тема На початок 
Сторінка 1 з 1

 Подібні теми

-
» Закуски

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Жіночий клуб ЄВА :: Євині посиденьки :: Наші рецепти смаколиків :: Салати та закуски-